برای جستجو عبارت موردنظر خود را وارد کنید
  • 1403/02/20 - 17:22
تفاهم‌نامه همکاری

تفاهم‌نامه همکاری آزمایشگاه های دانشکده بهداشت با آزمایشگاه جامع تحقیقات امضاء شد.

طرح همکاری آزمایشگاه های دانشکده بهداشت با آزمایشگاه جامع تحقیقات طی تفاهم نامه ای صبح روز چهارشنبه 19 اردیبهشت 1403 مابین معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه و ریاست دانشکده بهداشت امضاء شد.

هدف از انعقاد این تفاهم نامه تقویت و توسعه رویکرد شبکه ای در زمینه فعالیت های آزمایشگاهی دانشگاه، توسعه فنون دستگاهی در جهت افزایش توانمندی های تحقیقاتی دانشگاه، استفاده بهینه از تجهیزات آزمایشگاهی موجود در دانشگاه، رفع موانع قانونی درآمد زایی برای آزمایشگاه های همکار و ارتقاء عملکرد آزمایشگاه جامع تحقیقات با توسعه همکاری آزمایشگاههای دانشکده ها می باشد.

طی این تفاهم نامه مصوب شده است آزمایشگاه هایی که قابلیت ارائه خدمات پژوهشی و آنالیزهای مختلف را دارند، درخواست خود را به همراه شرح خدمات تحویل آزمایشگاه جامع دهند تا بررسی اطلاعات آنها به عنوان آزمایشگاه همکار در وب سایت آزمایشگاه جامع و نیز شبکه آزمایشگاهی فناوری های راهبردی وارد شده و ارائه خدمات نمایند.

• گروه خبری :